Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Landvetter

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Landvetter

Landvetter är en mysig tätort nära Göteborg som är känd för sin flygplats, vackra natur och starka sammanhållning bland invånarna. Trots att det är en mindre ort så finns det gott om möjligheter att få en matkasse levererad direkt till dörren. Detta är perfekt för dig som bor i Landvetter och vill ha det bekvämt samtidigt som du njuter av goda och varierade måltider. För dig som är intresserad av att hitta en passande matkasse, finns nu tjänsten matkassarna.se som hjälper dig att enkelt jämföra olika leverantörer som levererar till Landvetter.

hitta din matkasse i Landvetter

För att göra det enklare för invånarna i Landvetter att välja en matkasse som passar sina behov, har vi på matkassarna.se samlat information om de olika tjänsterna på ett och samma ställe. Genom att besöka vår sida kan du få en överblick över olika viktiga aspekter såsom betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, aktuella rabattkoder samt vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder.

Tips innan du beställer

  • Tänk på hur många personer i hushållet som ska äta av matkassen.
  • Bestäm hur många middagar i veckan du vill att matkassen ska täcka.
  • Se över er budget och jämför priser mellan olika matkassar.
  • Kolla upp leverantörens betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Gå igenom utbudet av recept som erbjuds för att se till att de passar era smakpreferenser.

Vårt mål är att göra det lättare för dig att hitta en matkasse som inte bara smakar gott utan också passar just dina behov och din livsstil. Ta del av den service som erbjuds på vår hemsida och hitta en matkasse som levererar glädje och smakupplevelser direkt till din dörr i Landvetter.