Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Länna

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Länna

Länna, en charmig del av Söderort i Stockholm, har mycket att erbjuda sina invånare. Med närheten till naturen och vackra grönområden är det ett perfekt ställe för de som vill kombinera en lugn boende miljö med storstadens fördelar. För de upptagna familjerna, arbetsamma singlarna eller äldre som söker enklare lösningar för att få vardagen att gå ihop är hemleverans av matkassar ett utmärkt alternativ. På matkassarna.se är vi experter på att hjälpa dig att hitta rätt matkasse direkt till din dörr i Länna.

Finn din perfekta matkasse till Länna

Att välja en matkasse är ett bekvämt sätt att förenkla vardagen. Du sparar tid på både planering och inköp, samt får chansen att prova nya spännande recept. På vår hemsida kan du enkelt jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar till Länna. Med en tydlig lista kan du se leverantörernas betyg, utbud, priser, leveranstider, pris per portion, eventuella rabattkoder och vilka typer av matkassar de erbjuder.

Tips innan du beställer din matkasse:

  1. Antalet personer – Tänk på hur många som ska äta från matkassen för att välja rätt storlek.
  2. Middagar per vecka – Bestäm hur många dagar i veckan du vill ha maten levererad.
  3. Budget – Bestäm vad du är beredd att spendera och jämför priser.
  4. Trustpilot-betyg – Kolla vad andra kunder tycker om leverantören.
  5. Receptmängd – Se över hur många och vilka typer av recept du vill ha i din matkasse.

Att hitta rätt matkasse som passar just dina behov har aldrig varit enklare. Upptäck friheten med välkomponerade och näringsrika måltider som kommer rakt hem till din dörr i Länna. Börja din resa mot enklare matlagning redan idag på matkassarna.se!