Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Länna

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Länna

Länna, en charmig del av Söderort i Stockholm, har mycket att erbjuda sina invånare. Med närheten till naturen och vackra grönområden är det ett perfekt ställe för de som vill kombinera en lugn boende miljö med storstadens fördelar. För de upptagna familjerna, arbetsamma singlarna eller äldre som söker enklare lösningar för att få vardagen att gå ihop är hemleverans av matkassar ett utmärkt alternativ. På matkassarna.se är vi experter på att hjälpa dig att hitta rätt matkasse direkt till din dörr i Länna.

Finn din perfekta matkasse till Länna

Att välja en matkasse är ett bekvämt sätt att förenkla vardagen. Du sparar tid på både planering och inköp, samt får chansen att prova nya spännande recept. På vår hemsida kan du enkelt jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar till Länna. Med en tydlig lista kan du se leverantörernas betyg, utbud, priser, leveranstider, pris per portion, eventuella rabattkoder och vilka typer av matkassar de erbjuder.

Tips innan du beställer din matkasse:

  1. Antalet personer – Tänk på hur många som ska äta från matkassen för att välja rätt storlek.
  2. Middagar per vecka – Bestäm hur många dagar i veckan du vill ha maten levererad.
  3. Budget – Bestäm vad du är beredd att spendera och jämför priser.
  4. Trustpilot-betyg – Kolla vad andra kunder tycker om leverantören.
  5. Receptmängd – Se över hur många och vilka typer av recept du vill ha i din matkasse.

Att hitta rätt matkasse som passar just dina behov har aldrig varit enklare. Upptäck friheten med välkomponerade och näringsrika måltider som kommer rakt hem till din dörr i Länna. Börja din resa mot enklare matlagning redan idag på matkassarna.se!