Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Larv

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Larv

Larv är en liten charmig ort i Västra Götalands län, där gemenskapen är stor och naturen är närvarande runtomkring. Det lugna tempot bidrar till en avkopplande atmosfär där vardagen kan kännas mindre stressad. Men även i idylliska Larv kan det vara en utmaning att hinna med allt som livet kräver. För att göra det enklare för de boende i Larv erbjuder nu flera matkasseleverantörer hemleverans direkt till dörren. Det är både en tidsbesparare och ett praktiskt sätt att planera veckans måltider.

Matkasseleverantörer i Larv

Vi på matkassarna.se hjälper dig att hitta den perfekta matkassen för dina behov som kan levereras direkt hem till dig i Larv. Genom att använda vår tjänst kan du enkelt jämföra olika leverantörer av matkassar på den svenska marknaden. Oavsett om du är på jakt efter ekologiska alternativ, familjekassar eller specialkost, kan du få en snabb överblick över viktiga faktorer som betyg, utbud, priser, och leveransalternativ.

Tips innan du beställer

Att välja rätt matkasse kan göra din vardag både enklare och godare. Här är några saker att tänka på innan du beställer:

  • Antalet personer i hushållet som matkassen ska räcka till.
  • Hur många middagar i veckan du önskar ingår.
  • Vilken budget du har för matinköp.
  • Företagets betyg på Trustpilot, som kan ge en indikation på andra kunders nöjdhet.
  • Antalet recept och variation i matkassen för att hålla måltiderna spännande.

Genom att utforska listan ovan kan du lätt hitta de alternativ som bäst matchar dina behov. Efter att du gjort ditt val kan du även dra nytta av aktuella rabattkoder som kan minska kostnaden för din första matkasse. Ta en titt på våra listor och starta din resa mot enklare och godare matvanor redan idag!