Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Larv

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Larv

Larv är en liten charmig ort i Västra Götalands län, där gemenskapen är stor och naturen är närvarande runtomkring. Det lugna tempot bidrar till en avkopplande atmosfär där vardagen kan kännas mindre stressad. Men även i idylliska Larv kan det vara en utmaning att hinna med allt som livet kräver. För att göra det enklare för de boende i Larv erbjuder nu flera matkasseleverantörer hemleverans direkt till dörren. Det är både en tidsbesparare och ett praktiskt sätt att planera veckans måltider.

Matkasseleverantörer i Larv

Vi på matkassarna.se hjälper dig att hitta den perfekta matkassen för dina behov som kan levereras direkt hem till dig i Larv. Genom att använda vår tjänst kan du enkelt jämföra olika leverantörer av matkassar på den svenska marknaden. Oavsett om du är på jakt efter ekologiska alternativ, familjekassar eller specialkost, kan du få en snabb överblick över viktiga faktorer som betyg, utbud, priser, och leveransalternativ.

Tips innan du beställer

Att välja rätt matkasse kan göra din vardag både enklare och godare. Här är några saker att tänka på innan du beställer:

  • Antalet personer i hushållet som matkassen ska räcka till.
  • Hur många middagar i veckan du önskar ingår.
  • Vilken budget du har för matinköp.
  • Företagets betyg på Trustpilot, som kan ge en indikation på andra kunders nöjdhet.
  • Antalet recept och variation i matkassen för att hålla måltiderna spännande.

Genom att utforska listan ovan kan du lätt hitta de alternativ som bäst matchar dina behov. Efter att du gjort ditt val kan du även dra nytta av aktuella rabattkoder som kan minska kostnaden för din första matkasse. Ta en titt på våra listor och starta din resa mot enklare och godare matvanor redan idag!