Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Larv

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Larv

Larv är en liten charmig ort i Västra Götalands län, där gemenskapen är stor och naturen är närvarande runtomkring. Det lugna tempot bidrar till en avkopplande atmosfär där vardagen kan kännas mindre stressad. Men även i idylliska Larv kan det vara en utmaning att hinna med allt som livet kräver. För att göra det enklare för de boende i Larv erbjuder nu flera matkasseleverantörer hemleverans direkt till dörren. Det är både en tidsbesparare och ett praktiskt sätt att planera veckans måltider.

Matkasseleverantörer i Larv

Vi på matkassarna.se hjälper dig att hitta den perfekta matkassen för dina behov som kan levereras direkt hem till dig i Larv. Genom att använda vår tjänst kan du enkelt jämföra olika leverantörer av matkassar på den svenska marknaden. Oavsett om du är på jakt efter ekologiska alternativ, familjekassar eller specialkost, kan du få en snabb överblick över viktiga faktorer som betyg, utbud, priser, och leveransalternativ.

Tips innan du beställer

Att välja rätt matkasse kan göra din vardag både enklare och godare. Här är några saker att tänka på innan du beställer:

  • Antalet personer i hushållet som matkassen ska räcka till.
  • Hur många middagar i veckan du önskar ingår.
  • Vilken budget du har för matinköp.
  • Företagets betyg på Trustpilot, som kan ge en indikation på andra kunders nöjdhet.
  • Antalet recept och variation i matkassen för att hålla måltiderna spännande.

Genom att utforska listan ovan kan du lätt hitta de alternativ som bäst matchar dina behov. Efter att du gjort ditt val kan du även dra nytta av aktuella rabattkoder som kan minska kostnaden för din första matkasse. Ta en titt på våra listor och starta din resa mot enklare och godare matvanor redan idag!