Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i leksand

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i leksand

Leksand, känt för sin idylliska dalanatur och rika kulturhistoria, är en plats där tradition möter nutid. Den natursköna orten vid Siljans strand är hem för både den anrika hockeyklubben Leksands IF och den årliga midsommarfirandet i Leksand. Men även i matväg finns det mycket att upptäcka. För de som bor här erbjuds nu möjligheten att förenkla vardagen genom hemleverans av matkassar. Genom vår tjänst matkassarna.se kan invånarna i Leksand enkelt jämföra olika matkassealternativ och hitta en leverantör som passar deras specifika behov.

Upptäck matkassar med hemleverans i Leksand

Vi på matkassarna.se hjälper dig att hitta den perfekta matkassen för just din smak och livsstil. Genom vår användarvänliga hemsida kan du få en snabb överblick över matkasseleverantörer som levererar till Leksand. Det är enkelt att jämföra olika viktiga faktorer såsom betyg, utbud, priser, leveransalternativ och pris per portion. Vi listar också om det finns någon aktuell rabattkod att använda för att din beställning ska bli ännu mer prisvärd samt vilka olika typer av matkassar som leverantören erbjuder.

Det är några saker du bör tänka på innan du beställer en matkasse. Först och främst, fundera över antalet personer i hushållet och hur många middagar ni önskar ha ingredienser för per vecka. Sätt en budget och kolla även upp företagets kundomdömen, till exempel betyg på Trustpilot. Slutligen, titta på antalet recept som ingår och bedöm om de passar din familjs smakpreferenser.