Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Lerdala

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Lerdala

Välkommen till matkassarna.se, där vi hjälper dig att hitta den perfekta matkassen för leverans i det lugna och naturnära Lerdala. Denna trevliga ort, belägen i Skövde kommun i Västra Götalands län, är känd för sina gröna landskap och närheten till den vackra sjön Viken. Det är en ort där gemenskapen är stark och många uppskattar god och näringsrik mat. För invånarna i Lerdala som vill förenkla sin vardag och upptäcka nya smaker, erbjuder vi en enkel och användarvänlig tjänst för att jämföra matkasseleverantörer som levererar direkt till dörren.

Upptäck matkassar i Lerdala

På vår hemsida kan du snabbt hitta leverantörer som erbjuder matkassar till Lerdala. Vi har samlat viktig information om varje leverantör. Det inkluderar betyg, sortimentet av matkassar, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabatter och rabattkoder, samt typen av recept som medföljer. Allt detta för att du ska kunna göra ett välgrundat val som passar just din smak och dina behov.

Tips inför ditt val av matkasse

  • Antal personer: Se till att välja en matkasse som matchar antalet personer i ditt hushåll.
  • Antal middagar: Fundera på hur många middagar per vecka du önskar få levererat.
  • Budget: Tänk på hur mycket du är villig att spendera på din matkasse varje vecka.
  • Betyg: Kolla in företagets kundbetyg, exempelvis på Trustpilot, för att få en uppfattning om deras tjänst.
  • Antal recept: Avgör hur många nya recept du vill prova varje vecka.

Med matkassarna.se är det enkelt och bekvämt att få god och varierande mat direkt hem till dörren. Utforska vårt urval för Lerdala och hitta matkassen som livar upp din matlagning och passar just din livsstil.