Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Lerum

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Lerum

Lerum är en naturskön kommun som ligger i Västra Götalands län, nära den stora staden Göteborg. Med sina sjöar och gröna områden är Lerum en fantastisk plats för de som tycker om natur och aktiva livsstilar. Här finns möjlighet till många olika friluftsaktiviteter, och närheten till Göteborg gör också att man enkelt kan ta del av stadens utbud om så önskas. För de som lever ett hektiskt liv eller bara vill förenkla vardagen i det natursköna Lerum erbjuder nu flera matkasseleverantörer bekväm hemleverans direkt till dörren. På vår sida, matkassarna.se, hjälper vi dig att jämföra olika alternativ så att du som bor i Lerum enkelt kan hitta en matkasse som passar just dina behov.

hitta rätt matkasse för dig i Lerum

Vi på matkassarna.se vet att det kan vara svårt att välja bland många alternativ. Därför har vi samlat leverantörer som levererar matkassar till Lerum, och gjort det enkelt för dig att få en överblick. Du kan se betyg, utbud, priser, och leveransalternativ direkt på vår webbplats. Dessutom får du information om pris per portion och kan snabbt ta del av aktuella rabattkoder. Oavsett om du är ute efter vegetariska alternativ, traditionella matkassar eller kanske något för en speciell diet, så hittar du det hos oss.

Att tänka på innan beställning

För att du ska kunna välja den bästa matkassen för din situation är det några saker som kan vara bra att fundera på:

  • Antalet personer: Hur många är ni som ska äta av matkassen? Ska den räcka till endast vuxna, eller finns det barn med i bilden?
  • Middagar per vecka: Hur många gånger i veckan vill du att matkassen ska täcka middagen? Alla dagar, eller kanske bara under arbetsveckan?
  • Budget: Vad har du för budget för din matkasse? Kom ihåg att bra mat inte alltid behöver vara dyr.
  • Trustpilot-betyg: Vad säger andra kunder om leverantörens service och kvalitet på maten? Ett högt betyg på Trustpilot kan vara ett tecken på tillförlitlighet.
  • Receptens variation: Föredrar du att prova nya rätter ofta, eller är du mer för det klassiska? Antalet och typen av recept varierar mellan de olika kassarna.

När du har tänkt igenom dessa punkter är du väl förberedd för att göra ett medvetet val av matkasse. Besök matkassarna.se för att jämföra de olika alternativen och hitta en matkasse som passar just dina behov i Lerum.