Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Lerum

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Lerum

Lerum är en naturskön kommun som ligger i Västra Götalands län, nära den stora staden Göteborg. Med sina sjöar och gröna områden är Lerum en fantastisk plats för de som tycker om natur och aktiva livsstilar. Här finns möjlighet till många olika friluftsaktiviteter, och närheten till Göteborg gör också att man enkelt kan ta del av stadens utbud om så önskas. För de som lever ett hektiskt liv eller bara vill förenkla vardagen i det natursköna Lerum erbjuder nu flera matkasseleverantörer bekväm hemleverans direkt till dörren. På vår sida, matkassarna.se, hjälper vi dig att jämföra olika alternativ så att du som bor i Lerum enkelt kan hitta en matkasse som passar just dina behov.

hitta rätt matkasse för dig i Lerum

Vi på matkassarna.se vet att det kan vara svårt att välja bland många alternativ. Därför har vi samlat leverantörer som levererar matkassar till Lerum, och gjort det enkelt för dig att få en överblick. Du kan se betyg, utbud, priser, och leveransalternativ direkt på vår webbplats. Dessutom får du information om pris per portion och kan snabbt ta del av aktuella rabattkoder. Oavsett om du är ute efter vegetariska alternativ, traditionella matkassar eller kanske något för en speciell diet, så hittar du det hos oss.

Att tänka på innan beställning

För att du ska kunna välja den bästa matkassen för din situation är det några saker som kan vara bra att fundera på:

  • Antalet personer: Hur många är ni som ska äta av matkassen? Ska den räcka till endast vuxna, eller finns det barn med i bilden?
  • Middagar per vecka: Hur många gånger i veckan vill du att matkassen ska täcka middagen? Alla dagar, eller kanske bara under arbetsveckan?
  • Budget: Vad har du för budget för din matkasse? Kom ihåg att bra mat inte alltid behöver vara dyr.
  • Trustpilot-betyg: Vad säger andra kunder om leverantörens service och kvalitet på maten? Ett högt betyg på Trustpilot kan vara ett tecken på tillförlitlighet.
  • Receptens variation: Föredrar du att prova nya rätter ofta, eller är du mer för det klassiska? Antalet och typen av recept varierar mellan de olika kassarna.

När du har tänkt igenom dessa punkter är du väl förberedd för att göra ett medvetet val av matkasse. Besök matkassarna.se för att jämföra de olika alternativen och hitta en matkasse som passar just dina behov i Lerum.