Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Lessebo

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Lessebo

Lessebo är en liten och mysig tätort i hjärtat av Småland, känd för sin vackra natur och rika kulturhistoria. Orten är omgiven av skogar och sjöar vilket ger invånarna en närhet till naturen som är svårslagen. Lessebo är även känd för sin glasindustri, vilket är en viktig del av både historien och nutida verksamhet. Att leva i Lessebo innebär ett lugnt livstempo med möjligheter till friluftsaktiviteter året runt. För de boende i Lessebo som uppskattar god mat men som kanske inte har varken tid eller möjlighet att handla matvaror, är en matkasse med hemleverans en utmärkt lösning. På vår hemsida matkassarna.se kan du som bor i Lessebo enkelt hitta tjänster som erbjuder matkassar med hemleverans. Vi jämför alla relevanta leverantörer och gör det lätt för dig att välja den matkasse som passar just din smak och dina behov.

Välja rätt matkasse

Innan du beställer din matkasse finns det några saker att tänka på. Först och främst, hur många personer är ni som ska äta? Det påverkar storleken på matkassen du bör beställa. Tänk även på hur många middagar i veckan du vill att din matkasse ska täcka. Din budget är också viktig att beakta – matkassar kommer i olika prisklasser beroende på innehållet och leverantören. Dessutom kan det vara klokt att titta på betyg från andra kunder, exempelvis på Trustpilot, för att se vad andra tycker om matkasseföretaget. Till sist, fundera över hur mycket variation du önskar i dina måltider – olika leverantörer erbjuder olika antal recept varje vecka.

matkassarna.se kan du få en överblick över de olika aspekterna av våra listade matkasseleverantörer. I listan ovan kan du se betyg, utbud, priser, leveransinformation, pris per portion, aktuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som erbjuds. Med denna information blir det lätt för dig att göra ett välgrundat val som passar just dina förutsättningar och önskemål. Besök oss och upptäck hur enkelt det kan vara att få god och näringsrik mat levererad direkt till din dörr i Lessebo, oavsett om du lever ensam eller med en stor familj. Vårt mål är att underlätta för dig att leva ett hälsosamt och gott liv utan krånglet från dagligvaruhandeln.

Tips innan du beställer

  • Fundera över hur många personer matkassen ska räcka till.
  • Bestäm hur många middagar per vecka du vill ha ingredienser till.
  • Sätt en budget för din matkasse.
  • Kolla upp leverantörens betyg, till exempel på Trustpilot.
  • Välj en matkasseleverantör med det antal recept som passar din vardag.