Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Lessebo

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Lessebo

Lessebo är en liten och mysig tätort i hjärtat av Småland, känd för sin vackra natur och rika kulturhistoria. Orten är omgiven av skogar och sjöar vilket ger invånarna en närhet till naturen som är svårslagen. Lessebo är även känd för sin glasindustri, vilket är en viktig del av både historien och nutida verksamhet. Att leva i Lessebo innebär ett lugnt livstempo med möjligheter till friluftsaktiviteter året runt. För de boende i Lessebo som uppskattar god mat men som kanske inte har varken tid eller möjlighet att handla matvaror, är en matkasse med hemleverans en utmärkt lösning. På vår hemsida matkassarna.se kan du som bor i Lessebo enkelt hitta tjänster som erbjuder matkassar med hemleverans. Vi jämför alla relevanta leverantörer och gör det lätt för dig att välja den matkasse som passar just din smak och dina behov.

Välja rätt matkasse

Innan du beställer din matkasse finns det några saker att tänka på. Först och främst, hur många personer är ni som ska äta? Det påverkar storleken på matkassen du bör beställa. Tänk även på hur många middagar i veckan du vill att din matkasse ska täcka. Din budget är också viktig att beakta – matkassar kommer i olika prisklasser beroende på innehållet och leverantören. Dessutom kan det vara klokt att titta på betyg från andra kunder, exempelvis på Trustpilot, för att se vad andra tycker om matkasseföretaget. Till sist, fundera över hur mycket variation du önskar i dina måltider – olika leverantörer erbjuder olika antal recept varje vecka.

matkassarna.se kan du få en överblick över de olika aspekterna av våra listade matkasseleverantörer. I listan ovan kan du se betyg, utbud, priser, leveransinformation, pris per portion, aktuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som erbjuds. Med denna information blir det lätt för dig att göra ett välgrundat val som passar just dina förutsättningar och önskemål. Besök oss och upptäck hur enkelt det kan vara att få god och näringsrik mat levererad direkt till din dörr i Lessebo, oavsett om du lever ensam eller med en stor familj. Vårt mål är att underlätta för dig att leva ett hälsosamt och gott liv utan krånglet från dagligvaruhandeln.

Tips innan du beställer

  • Fundera över hur många personer matkassen ska räcka till.
  • Bestäm hur många middagar per vecka du vill ha ingredienser till.
  • Sätt en budget för din matkasse.
  • Kolla upp leverantörens betyg, till exempel på Trustpilot.
  • Välj en matkasseleverantör med det antal recept som passar din vardag.