Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Lidköping

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Lidköping

Lidköping, en pittoresk stad belägen vid Vänerns strand, är känd för sin vackra natur och rika historia. Med sin charmiga stadskärna, kända Rörstrand museum och närheten till Kinnekulle har den mycket att erbjuda sina invånare. För de som bor i Lidköping och önskar en mer bekväm vardag har nu möjligheten att få matkassar levererade direkt hem till dörren. Det är ett smidigt sätt att handla och planera veckans måltider utan att behöva lägga tid på att gå till butiken. För nykomlingar eller etablerade Lidköpingsbor, kan en matkasse ge mer tid att njuta av staden och dess omgivningar.

Hitta din matkasse i Lidköping

Här på Matkassarna.se hjälper vi dig att hitta rätt i djungeln av matkasseleverantörer. Lidköping är en stad som satsar på service, och detta inkluderar hemleverans av mat. Vi har samlat alla leverantörer som levererar till just Lidköping så att du enkelt kan jämföra dem. Oavsett om du letar efter en vegansk, traditionell eller kanske en lågkolhydratkasse, hittar du alternativ som passar just dig. På vår sajt kan du snabbt få en överblick över betyg, utbud, priser, leveransalternativ samt pris per portion. Dessutom kan du ta del av de senaste rabattkoderna och se vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder.

Tips innan du beställer

  • Antal personer: Tänk på hur många personer matkassen ska räcka till.
  • Middagar per vecka: Välj hur många dagar du önskar middag från matkassen.
  • Budget: Anpassa ditt val efter hur mycket du vill spendera.
  • Betyg: Se vad andra kunder säger genom att kolla leverantörens betyg på Trustpilot.
  • Antal recept: Bestäm hur många olika recept du vill ha i din matkasse.

Att välja rätt matkasse kan göra din vardag både enklare och roligare. Det ger dig möjligheten att upptäcka nya smaker samtidigt som du sparar tid. Med några klick här på Matkassarna.se kan du enkelt starta din resa mot smidigare och mer inspirerande matlagning i ditt hem i Lidköping.