Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Lidköping

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Lidköping

Lidköping, en pittoresk stad belägen vid Vänerns strand, är känd för sin vackra natur och rika historia. Med sin charmiga stadskärna, kända Rörstrand museum och närheten till Kinnekulle har den mycket att erbjuda sina invånare. För de som bor i Lidköping och önskar en mer bekväm vardag har nu möjligheten att få matkassar levererade direkt hem till dörren. Det är ett smidigt sätt att handla och planera veckans måltider utan att behöva lägga tid på att gå till butiken. För nykomlingar eller etablerade Lidköpingsbor, kan en matkasse ge mer tid att njuta av staden och dess omgivningar.

Hitta din matkasse i Lidköping

Här på Matkassarna.se hjälper vi dig att hitta rätt i djungeln av matkasseleverantörer. Lidköping är en stad som satsar på service, och detta inkluderar hemleverans av mat. Vi har samlat alla leverantörer som levererar till just Lidköping så att du enkelt kan jämföra dem. Oavsett om du letar efter en vegansk, traditionell eller kanske en lågkolhydratkasse, hittar du alternativ som passar just dig. På vår sajt kan du snabbt få en överblick över betyg, utbud, priser, leveransalternativ samt pris per portion. Dessutom kan du ta del av de senaste rabattkoderna och se vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder.

Tips innan du beställer

  • Antal personer: Tänk på hur många personer matkassen ska räcka till.
  • Middagar per vecka: Välj hur många dagar du önskar middag från matkassen.
  • Budget: Anpassa ditt val efter hur mycket du vill spendera.
  • Betyg: Se vad andra kunder säger genom att kolla leverantörens betyg på Trustpilot.
  • Antal recept: Bestäm hur många olika recept du vill ha i din matkasse.

Att välja rätt matkasse kan göra din vardag både enklare och roligare. Det ger dig möjligheten att upptäcka nya smaker samtidigt som du sparar tid. Med några klick här på Matkassarna.se kan du enkelt starta din resa mot smidigare och mer inspirerande matlagning i ditt hem i Lidköping.