Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Lillkyrka

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Lillkyrka

Lillkyrka, en pittoresk plats omringad av svenskt naturskönhet, där lugnet från landsbygden ger en unik känsla av ro. Trots sin storlek, är detta charmiga samhälle känt för att engagera sina invånare i lokala traditioner och gemenskap. Just i Lillkyrka kan det vara extra bekvämt att få hem matkassar direkt till dörren, det är både tidsbesparande och praktiskt. För dig som bor här och funderar på att testa på konceptet med matkassar behöver du inte längre leta. På matkassarna.se jämför vi alla leverantörer som kan leverera matkassar till just Lillkyrka. Vår sajt ger dig en snabb översikt över olika företags betyg, sortiment, priser, leveranstider och mycket mer.

hitta en matkasse som passar dig

När du surfar in på matkassarna.se kommer du enkelt kunna se alla de alternativ som finns tillgängliga för Lillkyrka. Med ett enkelt gränssnitt kan du jämföra just de faktorer som är viktiga för dig: betyg, utbud, priser, leveransinformation, pris per portion och eventuella rabattkoder. Dessutom ser du direkt vilka typer av matkassar som leverantörerna erbjuder, vare sig det är klassiskt, vegetariskt eller för den som tränar mycket.

tänk på detta innan du beställer

Innan du bestämmer dig för en matkasse, finns det några saker som kan vara bra att fundera på. Hur många är ni i hushållet som ska äta? Är det för en person, två personer eller kanske en hel familj? Tänk på hur många middagar ni önskar ha i veckan. Är det varje dag eller bara några utvalda dagar? Kolla även på budgeten – vad får matkassen kosta? Det är viktigt att det passar er ekonomi. Sist men inte minst, kolla upp leverantörens betyg på Trustpilot, det kan ge en bild av hur andra kunder upplevt tjänsten. Antalet recept och om de verkar tilltalande är också en viktig detalj att ha i åtanke.

Hos oss på matkassarna.se strävar vi efter att göra ditt val så smidigt och lämpligt som möjligt. Vi hoppas att informationen här bidrar till att ditt val av matkasse blir enkelt och att det leder till många goda måltider i Lillkyrka.