Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Lillkyrka

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Lillkyrka

Lillkyrka, en pittoresk plats omringad av svenskt naturskönhet, där lugnet från landsbygden ger en unik känsla av ro. Trots sin storlek, är detta charmiga samhälle känt för att engagera sina invånare i lokala traditioner och gemenskap. Just i Lillkyrka kan det vara extra bekvämt att få hem matkassar direkt till dörren, det är både tidsbesparande och praktiskt. För dig som bor här och funderar på att testa på konceptet med matkassar behöver du inte längre leta. På matkassarna.se jämför vi alla leverantörer som kan leverera matkassar till just Lillkyrka. Vår sajt ger dig en snabb översikt över olika företags betyg, sortiment, priser, leveranstider och mycket mer.

hitta en matkasse som passar dig

När du surfar in på matkassarna.se kommer du enkelt kunna se alla de alternativ som finns tillgängliga för Lillkyrka. Med ett enkelt gränssnitt kan du jämföra just de faktorer som är viktiga för dig: betyg, utbud, priser, leveransinformation, pris per portion och eventuella rabattkoder. Dessutom ser du direkt vilka typer av matkassar som leverantörerna erbjuder, vare sig det är klassiskt, vegetariskt eller för den som tränar mycket.

tänk på detta innan du beställer

Innan du bestämmer dig för en matkasse, finns det några saker som kan vara bra att fundera på. Hur många är ni i hushållet som ska äta? Är det för en person, två personer eller kanske en hel familj? Tänk på hur många middagar ni önskar ha i veckan. Är det varje dag eller bara några utvalda dagar? Kolla även på budgeten – vad får matkassen kosta? Det är viktigt att det passar er ekonomi. Sist men inte minst, kolla upp leverantörens betyg på Trustpilot, det kan ge en bild av hur andra kunder upplevt tjänsten. Antalet recept och om de verkar tilltalande är också en viktig detalj att ha i åtanke.

Hos oss på matkassarna.se strävar vi efter att göra ditt val så smidigt och lämpligt som möjligt. Vi hoppas att informationen här bidrar till att ditt val av matkasse blir enkelt och att det leder till många goda måltider i Lillkyrka.