Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Limhamn

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Limhamn

Limhamn är en mysig stadsdel i södra delen av Malmö som kantas av Öresund på ena sidan och öppna grönområden på den andra. Ett populärt område för både ung som gammal med småstadskänsla nära storstadspulsen. För den matintresserade finns det gott om närproducerade råvaror och färska havsprodukter direkt från fiskarna på hamnen. Men i en vardag där tiden är knapp kan det vara svårt att hinna handla och laga mat. Då kan en matkasse med hemleverans vara en fantastisk lösning. Vi på matkassarna.se hjälper dig hitta rätt matkasse som passar just dina behov och som kan levereras direkt till ditt hem i Limhamn.

hitta din matkasse i Limhamn

Att välja rätt matkasse kan kännas som en djungel, men ingen fara – vi gör det enkelt för dig. På vår hemsida kan du enkelt jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar till just Limhamn. Du får en överblick över betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion, aktuella rabattkoder samt vilka typer av matkassar som finns tillgängliga. Vår målsättning är att du enkelt ska kunna hitta en matkasse som passar för din smak och ditt liv.

Tips innan du beställer

  • Antal personer: Tänk på hur många personer matkassen ska räcka till.
  • Middagar per vecka: Fundera över hur många middagar du vill att matkassen ska innehålla.
  • Budget: Bestäm hur mycket du är villig att lägga på din matkasse varje vecka.
  • Trustpilot-betyg: Kika på företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Antal recept: Kontrollera hur många olika recept du får per vecka så att det passar din variation i matlagning.
  • Att beställa matkasse är inte bara bekvämt utan också ett roligt sätt att upptäcka nya recept och rätter. Ta steget idag och utforska vårt utbud på matkassarna.se, så att även du kan få njuta av god och näringsrik mat varje dag utan stressen kring middagsplanering!