Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Limhamn

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Limhamn

Limhamn är en mysig stadsdel i södra delen av Malmö som kantas av Öresund på ena sidan och öppna grönområden på den andra. Ett populärt område för både ung som gammal med småstadskänsla nära storstadspulsen. För den matintresserade finns det gott om närproducerade råvaror och färska havsprodukter direkt från fiskarna på hamnen. Men i en vardag där tiden är knapp kan det vara svårt att hinna handla och laga mat. Då kan en matkasse med hemleverans vara en fantastisk lösning. Vi på matkassarna.se hjälper dig hitta rätt matkasse som passar just dina behov och som kan levereras direkt till ditt hem i Limhamn.

hitta din matkasse i Limhamn

Att välja rätt matkasse kan kännas som en djungel, men ingen fara – vi gör det enkelt för dig. På vår hemsida kan du enkelt jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar till just Limhamn. Du får en överblick över betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion, aktuella rabattkoder samt vilka typer av matkassar som finns tillgängliga. Vår målsättning är att du enkelt ska kunna hitta en matkasse som passar för din smak och ditt liv.

Tips innan du beställer

  • Antal personer: Tänk på hur många personer matkassen ska räcka till.
  • Middagar per vecka: Fundera över hur många middagar du vill att matkassen ska innehålla.
  • Budget: Bestäm hur mycket du är villig att lägga på din matkasse varje vecka.
  • Trustpilot-betyg: Kika på företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Antal recept: Kontrollera hur många olika recept du får per vecka så att det passar din variation i matlagning.
  • Att beställa matkasse är inte bara bekvämt utan också ett roligt sätt att upptäcka nya recept och rätter. Ta steget idag och utforska vårt utbud på matkassarna.se, så att även du kan få njuta av god och näringsrik mat varje dag utan stressen kring middagsplanering!