Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Limmared

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Limmared

Limmared, känd för sin pittoreska småstadskänsla och det anrika glasbruket grundat på 1700-talet, är idylliskt belägen i Västra Götaland. Trots sin mindre storlek har Limmared mycket att erbjuda sina invånare, inklusive möjligheten att få matkassar levererade direkt hem till dörren. För dig som bor i Limmared och söker en praktisk lösning på veckans matinköp, har du möjlighet att välja bland olika leverantörer av matkassar här på matkassarna.se. Vi hjälper dig att hitta en tjänst som passar just dina behov, genom att ge dig en översiktlig jämförelse av de leverantörer som erbjuder hemleverans i ditt område.

hitta din matkasse i Limmared

På matkassarna.se kan du smidigt se vilka matkasselösningar som finns för dig som bor i Limmared. Du får tillgång till en lista som ger dig en snabb överblick av de viktigaste faktorerna såsom betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion, eventuella rabattkoder samt information om vilka typer av matkassar som erbjuds. Allt för att du enkelt ska kunna hitta en matkasse som passar din livsstil och smakpreferenser.

Tips på vad du bör tänka på innan du beställer

  • Antal personer: Var noga med att välja en matkasse som matchar hushållets storlek.
  • Middagar per vecka: Fundera över hur många måltider ni behöver i veckan.
  • Budget: Bestäm hur mycket ni är villiga att spendera på matkassen.
  • Omdömen: Se till att läsa omdömen, exempelvis på Trustpilot, för att få en uppfattning om företagets rykte.
  • Antal recept: Kontrollera att antalet recept per vecka passar er.

Genom att beakta dessa punkter kan du göra ett välgrundat val som förhoppningsvis kommer att förenkla din vardag och skapa mer tid för annat än matinköp och planering. Lycka till med att hitta din perfekta matkasse!