Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Limmared

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Limmared

Limmared, känd för sin pittoreska småstadskänsla och det anrika glasbruket grundat på 1700-talet, är idylliskt belägen i Västra Götaland. Trots sin mindre storlek har Limmared mycket att erbjuda sina invånare, inklusive möjligheten att få matkassar levererade direkt hem till dörren. För dig som bor i Limmared och söker en praktisk lösning på veckans matinköp, har du möjlighet att välja bland olika leverantörer av matkassar här på matkassarna.se. Vi hjälper dig att hitta en tjänst som passar just dina behov, genom att ge dig en översiktlig jämförelse av de leverantörer som erbjuder hemleverans i ditt område.

hitta din matkasse i Limmared

På matkassarna.se kan du smidigt se vilka matkasselösningar som finns för dig som bor i Limmared. Du får tillgång till en lista som ger dig en snabb överblick av de viktigaste faktorerna såsom betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion, eventuella rabattkoder samt information om vilka typer av matkassar som erbjuds. Allt för att du enkelt ska kunna hitta en matkasse som passar din livsstil och smakpreferenser.

Tips på vad du bör tänka på innan du beställer

  • Antal personer: Var noga med att välja en matkasse som matchar hushållets storlek.
  • Middagar per vecka: Fundera över hur många måltider ni behöver i veckan.
  • Budget: Bestäm hur mycket ni är villiga att spendera på matkassen.
  • Omdömen: Se till att läsa omdömen, exempelvis på Trustpilot, för att få en uppfattning om företagets rykte.
  • Antal recept: Kontrollera att antalet recept per vecka passar er.

Genom att beakta dessa punkter kan du göra ett välgrundat val som förhoppningsvis kommer att förenkla din vardag och skapa mer tid för annat än matinköp och planering. Lycka till med att hitta din perfekta matkasse!