Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Linderöd

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Linderöd

Linderöd är en charmig tätort i Kristianstads kommun belägen i Skåne län. Att bo här innebär att man uppskattar småstadslivet med dess naturnära omgivningar. Linderöd är kanske mest känt för den unika lantrasen Linderödssvin och den vackra naturen som omger byn, men nu kan invånarna också njuta av modern bekvämlighet genom hemleverans av matkassar. För dig som bor här är det enkelt att välja en hälsosam och varierad kost utan att behöva spendera värdefull tid på matplanering och inköp.

Matkasseleverantörer i Linderöd

Vi på matkassarna.se har samlat och jämfört alla leverantörer av matkassar som finns tillgängliga i Linderöd så att du kan hitta det som passar just dig och dina behov. Hos oss får du snabbt en översikt hos vilka företag du kan beställa från, samt viktig information som betyg, vilket utbud de har, priser och leveransalternativ. Dessutom kan du se pris per portion, aktuella rabattkoder och de olika typerna av matkassar som varje leverantör erbjuder.

Tips innan du beställer din matkasse

  • Antal personer: Se till att matkassen du väljer passar antalet personer i ditt hushåll.
  • Middagar per vecka: Fundera på hur ofta du vill laga mat hemma. Välj en matkasse som erbjuder rätt antal middagar för din vecka.
  • Budget: Matkassens pris bör matcha din budget. Jämför priser mellan olika leverantörer för att hitta den mest prisvärda matkassen.
  • Betyg från andra kunder: Kolla upp företagets betyg på till exempel Trustpilot för att se vad andra tycker om deras matkassar.
  • Variation och recept: Glöm inte bort att se hur många recept matkassen innehåller. Variation i maten är viktigt för många och underlättar i vardagen.

När du har tänkt igenom dessa punkter och känner dig redo kan du med några enkla klick hitta den matkassevelerantör som passar dig bäst. Låt matkassarna.se göra jobbet och du kan spendera mer tid på det du älskar, kanske en vandring i de skånska skogarna eller att mysa med familjen. Lycka till med ditt val av matkasse!