Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Lindesberg

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Lindesberg

Lindesberg, belägen i hjärtat av Bergslagen, är en charmig småstad där naturen och de historiska byggnaderna bidrar till en pittoresk atmosfär. Här samsas vackra promenadstråk längs Lindessjön med ett mysigt stadsliv som bjuder på butiker, kaféer och kulturella tillställningar. Invånare i Lindesberg kan nu uppleva ännu mer bekvämlighet genom möjligheten att få hemleverans av matkassar. Denna tjänst är perfekt för dem som värdesätter god mat men vill spara tid på matplanering och inköp. På vår hemsida, matkassarna.se, jämför vi alla leverantörer som levererar matkassar till just Lindesberg, så att du enkelt kan hitta en som passar dina behov.

Upptäck matkasseleverantörer i Lindesberg

På matkassarna.se finns en lista som hjälper dig som bor i Lindesberg att snabbt och smidigt hitta en matkasse som passar just dig. I listan får du information om priser, leveransalternativ, betyg, och mycket mer. Du kan dessutom se vad varje leverantör har för utbud av matkassar, vare sig det handlar om vegetariska, traditionella eller kanske lågkolhydratalternativ. Dessutom presenterar vi pris per portion och eventuella rabattkoder så att du kan göra ett ännu bättre val för plånboken.

Tips innan du beställer din matkasse

Att välja en matkasse ska vara enkelt och roligt! Här är några saker att tänka på:

  • Antalet personer i hushållet
  • Hur många middagar ni vill ha hjälp med att förbereda i veckan
  • Er budget för matinköp
  • Företagets betyg på Trustpilot
  • Antalet nya recept du önskar prova varje vecka

Vare sig ni är en stor familj som behöver mångsidighet eller ett par som söker inspiration, kan vi på matkassarna.se hjälpa er att hitta den perfekta matkassen. Så kika in hos oss och ta ett steg närmare enkla, smidiga och njutbara middagar med hemleverans i Lindesberg.