Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Lindesberg

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Lindesberg

Lindesberg, belägen i hjärtat av Bergslagen, är en charmig småstad där naturen och de historiska byggnaderna bidrar till en pittoresk atmosfär. Här samsas vackra promenadstråk längs Lindessjön med ett mysigt stadsliv som bjuder på butiker, kaféer och kulturella tillställningar. Invånare i Lindesberg kan nu uppleva ännu mer bekvämlighet genom möjligheten att få hemleverans av matkassar. Denna tjänst är perfekt för dem som värdesätter god mat men vill spara tid på matplanering och inköp. På vår hemsida, matkassarna.se, jämför vi alla leverantörer som levererar matkassar till just Lindesberg, så att du enkelt kan hitta en som passar dina behov.

Upptäck matkasseleverantörer i Lindesberg

På matkassarna.se finns en lista som hjälper dig som bor i Lindesberg att snabbt och smidigt hitta en matkasse som passar just dig. I listan får du information om priser, leveransalternativ, betyg, och mycket mer. Du kan dessutom se vad varje leverantör har för utbud av matkassar, vare sig det handlar om vegetariska, traditionella eller kanske lågkolhydratalternativ. Dessutom presenterar vi pris per portion och eventuella rabattkoder så att du kan göra ett ännu bättre val för plånboken.

Tips innan du beställer din matkasse

Att välja en matkasse ska vara enkelt och roligt! Här är några saker att tänka på:

  • Antalet personer i hushållet
  • Hur många middagar ni vill ha hjälp med att förbereda i veckan
  • Er budget för matinköp
  • Företagets betyg på Trustpilot
  • Antalet nya recept du önskar prova varje vecka

Vare sig ni är en stor familj som behöver mångsidighet eller ett par som söker inspiration, kan vi på matkassarna.se hjälpa er att hitta den perfekta matkassen. Så kika in hos oss och ta ett steg närmare enkla, smidiga och njutbara middagar med hemleverans i Lindesberg.