Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Lindome

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Lindome

Välkommen till Lindome, en charmig ort söder om Göteborg känd för sin vackra natur och närhet till både stadsliv och landsbygd. Med sina mysiga bostadsområden, närhet till skog och mark, samt utmärkta kommunikationer är Lindome ett attraktivt ställe för både unga familjer och dem som söker en lugnare tillvaro. För dig som bor här och vill förenkla din vardag finns det goda möjligheter att beställa hem matkassar. Att få din mat levererad direkt till dörren är inte bara en tidsbesparare, det kan också vara ett sätt att få nya matupplevelser och inspiration till din matlagning.

Finn din perfekta matkasse i Lindome

matkassarna.se, hjälper vi dig som bor i Lindome att enkelt hitta en matkasse med hemleverans som passar just dig. Vi jämför alla ledande leverantörer på den svenska marknaden så att du kan göra ett välgrundat val. Upptäck vilka som levererar till Lindome och få en överblick över betyg, utbud, priser och leveranstider. Kom ihåg att också kika på pris per portion och eventuella rabattkoder som gäller för tillfället. Oavsett ifall du söker klassiska matkassar, vegetariska alternativ eller något för den som tränar mycket finns det något för alla smaker och behov.

Tips innan du beställer

Innan du beställer din matkasse är det bra att fundera på några saker:

  • Hur många i hushållet som ska äta av matkassen
  • Hur många middagar i veckan som matkassen ska räcka till
  • Er budget för matkassen
  • Leverantörens betyg på omdömessidor som Trustpilot
  • Antalet olika recept som ingår i matkassen per vecka och hur väl dessa passar era smakpreferenser

Genom att tänka igenom dessa punkter kan du bättre hitta en matkasse som passar just din familjs behov och livsstil. Lycka till med att hitta din perfekta matkasse i Lindome!