Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Lindome

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Lindome

Välkommen till Lindome, en charmig ort söder om Göteborg känd för sin vackra natur och närhet till både stadsliv och landsbygd. Med sina mysiga bostadsområden, närhet till skog och mark, samt utmärkta kommunikationer är Lindome ett attraktivt ställe för både unga familjer och dem som söker en lugnare tillvaro. För dig som bor här och vill förenkla din vardag finns det goda möjligheter att beställa hem matkassar. Att få din mat levererad direkt till dörren är inte bara en tidsbesparare, det kan också vara ett sätt att få nya matupplevelser och inspiration till din matlagning.

Finn din perfekta matkasse i Lindome

matkassarna.se, hjälper vi dig som bor i Lindome att enkelt hitta en matkasse med hemleverans som passar just dig. Vi jämför alla ledande leverantörer på den svenska marknaden så att du kan göra ett välgrundat val. Upptäck vilka som levererar till Lindome och få en överblick över betyg, utbud, priser och leveranstider. Kom ihåg att också kika på pris per portion och eventuella rabattkoder som gäller för tillfället. Oavsett ifall du söker klassiska matkassar, vegetariska alternativ eller något för den som tränar mycket finns det något för alla smaker och behov.

Tips innan du beställer

Innan du beställer din matkasse är det bra att fundera på några saker:

  • Hur många i hushållet som ska äta av matkassen
  • Hur många middagar i veckan som matkassen ska räcka till
  • Er budget för matkassen
  • Leverantörens betyg på omdömessidor som Trustpilot
  • Antalet olika recept som ingår i matkassen per vecka och hur väl dessa passar era smakpreferenser

Genom att tänka igenom dessa punkter kan du bättre hitta en matkasse som passar just din familjs behov och livsstil. Lycka till med att hitta din perfekta matkasse i Lindome!