Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Linköping

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Linköping

Linköping är en stad rik på både historia och modern innovation. Med sin charmiga stadskärna, närheten till vackra naturreservat som Tinnerö eklandskap och den levande Fjärilshuset i Tradgårdsföreningen är Linköping en plats som erbjuder något för alla. Staden är också känd för sin tekniska högskola, Linköpings Universitet, som bidrar till en livlig atmosfär och ett progressivt näringsliv. För de med ett fullspäckat schema är matkassar med hemleverans en praktisk lösning som sparar både tid och energi. I Linköping kan du enkelt hitta en matkasseleverantör som passar just dina behov och levererar direkt till din dörr.

Matkassar i Linköping – Enkel och bekväm matshopping

Hos oss på matkassarna.se hjälper vi dig att jämföra olika matkasseleverantörer som levererar till Linköping. Det är smidigt att använda vår tjänst – oavsett om du bor nära den anrika Domkyrkan eller i de nyare delarna av Lambohov. Du kan snabbt få en överblick över olika leverantörers betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion och tillgängliga rabattkoder. Dessutom kan du se vilka typer av matkassar de erbjuder, allt ifrån vegetariska alternativ till familjefavoriter.

Inför valet av matkasse

Innan du bestämmer dig för en matkasse, tänk på vad som är viktigt för just dig och din familj. Här är några enkla tips att ha i åtanke när du väljer matkasse:

  • Antalet personer i hushållet – Se till att välja en matkasse som passar storleken på ditt hushåll.
  • Hur ofta ni behöver middagar – Välj antal måltider per vecka som passar din livsstil.
  • Er budget – Det finns matkassar i olika prisklasser, så matcha valet med er ekonomi.
  • Leverantörens betyg – Kolla omdömen från andra användare, till exempel på Trustpilot, för att få en uppfattning om leverantörens service och kvalitet.
  • Variation och antal recept – Vissa uppskattar många nya recept varje vecka, medan andra föredrar ett mer standardiserat utbud.

Med rätt matkasse kan du enkelt blanda ihop en spännande middag utan att behöva lägga tid på att planera måltider eller handla ingredienser. Vi på matkassarna.se finns här för att hjälpa dig att göra ett informerat val som förenklar din vardag!