Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Ljungby

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Ljungby

Ljungby är en charmig småstad i det vackra Småland, känt för sina djupa skogar och glittrande sjöar. Staden är belägen vid Lagan och bjuder på både naturupplevelser och ett rikt kulturliv. Här kan invånarna njuta av en lugn och trygg tillvaro samtidigt som det finns tillgång till alla moderna bekvämligheter. För den som bor i Ljungby och vill förenkla vardagen är en matkasse med hemleverans ett utmärkt alternativ. Det gör att du enkelt kan få nyttiga och varierade måltider utan att behöva lägga tid på planering och inköp.

Hitta din perfekta matkasse i Ljungby

matkassarna.se hjälper vi dig att jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar direkt till din dörr i Ljungby. Hos oss kan du snabbt få en överblick över vad de olika företagen erbjuder, så att du kan hitta en matkasse som passar just ditt hushålls behov. I vår lista kan du se betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion samt eventuella aktuella rabattkoder. Dessutom presenterar vi vilka typer av matkassar du kan välja mellan, vare sig du söker efter vegetariska alternativ, familjekassar eller kanske extra lyxiga måltider för helgen.

Några tips innan du beställer

  • Tänk på hur många personer matkassen ska räcka till.
  • Bestäm hur många middagar du vill ha ingredienser för varje vecka.
  • Se över er budget för att välja en matkasse som passar er ekonomi.
  • Kolla upp företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Fundera på hur många nya recept du vill testa och om variationen är viktig för er.

Att beställa en matkasse är inte bara bekvämt, det kan också vara ett roligt sätt att upptäcka nya rätter och ingredienser. Vi på matkassarna.se är här för att hjälpa just dig att göra det bästa valet för middagarna i Ljungby. Utforska våra tjänster och låt oss göra din matlagning både enklare och roligare!