Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Ljungbyhed

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Ljungbyhed

Ljungbyhed, belägen i hjärtat av Skåne, är en trivsam ort rik på historia och natur. Känd för sin flygplats, som är en av de äldsta i Sverige, lockas många av det lugna småstadslivet och närheten till Skånes vackra landskap. Bland gröna fält och böljande backar finns det en anda av gemenskap och lokal stolthet. För de som bor i Ljungbyhed och vill förenkla sin vardag genom att få maten direkt till dörren, är matkassar ett utmärkt alternativ. Med vårt verktyg på matkassarna.se blir det enklare än någonsin att hitta den rätta matkassen som passar just dina behov. Vi hjälper dig att jämföra olika leverantörer, deras priser, sortiment och användaromdömen, allt för att göra ditt val enklare.

Finn din matkasse i Ljungbyhed

På matkassarna.se är vi experter på att hjälpa människor att hitta den perfekta matkassen. Vi vet att livet kan vara fullt av förpliktelser och ibland hinner man inte med att planera och handla middagar till hela familjen. Men misströsta inte, för vi har samlat alla leverantörer som levererar till Ljungbyhed på ett och samma ställe. Vi ger dig snabbt en översikt över det du behöver veta: betyg, utbud, priser, leveranstider, pris per portion, och om det finns någon rabattkod som du kan använda just nu. Dessutom kan du se vilka sorters matkassar som finns tillgängliga, vare sig det är vegetariska alternativ, barnvänliga måltider eller kanske klimatsmarta val.

Tips när du beställer matkasse

  • Tänk på hur många personer ni är i hushållet som kommer att äta från matkassen.
  • Besluta hur många middagar i veckan ni vill ha ingredienser till.
  • Sätt en budget för att veta vilka matkassealternativ som passar er ekonomi.
  • Se till att kolla upp leverantörens betyg på Trustpilot för att få en uppfattning om andras erfarenheter.
  • Om variation är viktigt för er, kolla antalet recept som matkassen erbjuder per vecka.

Att beställa en matkasse är ett smidigt sätt att spara tid, minska matsvinn och upptäcka nya smaker. Med rätt förberedelse kan du göra det till en del av din vardag som både är givande och uppskattad av alla i familjen. Besök oss på matkassarna.se så hjälper vi dig att hitta en matkasse i Ljungbyhed som gör att middagen är det sista du behöver oroa dig för!