Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Ljungbyhed

20% rabatt på 2 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

20% rabatt på dina två första matkassar

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod20% på dina 2 första matkassar

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Ljungbyhed

Ljungbyhed, belägen i hjärtat av Skåne, är en trivsam ort rik på historia och natur. Känd för sin flygplats, som är en av de äldsta i Sverige, lockas många av det lugna småstadslivet och närheten till Skånes vackra landskap. Bland gröna fält och böljande backar finns det en anda av gemenskap och lokal stolthet. För de som bor i Ljungbyhed och vill förenkla sin vardag genom att få maten direkt till dörren, är matkassar ett utmärkt alternativ. Med vårt verktyg på matkassarna.se blir det enklare än någonsin att hitta den rätta matkassen som passar just dina behov. Vi hjälper dig att jämföra olika leverantörer, deras priser, sortiment och användaromdömen, allt för att göra ditt val enklare.

Finn din matkasse i Ljungbyhed

På matkassarna.se är vi experter på att hjälpa människor att hitta den perfekta matkassen. Vi vet att livet kan vara fullt av förpliktelser och ibland hinner man inte med att planera och handla middagar till hela familjen. Men misströsta inte, för vi har samlat alla leverantörer som levererar till Ljungbyhed på ett och samma ställe. Vi ger dig snabbt en översikt över det du behöver veta: betyg, utbud, priser, leveranstider, pris per portion, och om det finns någon rabattkod som du kan använda just nu. Dessutom kan du se vilka sorters matkassar som finns tillgängliga, vare sig det är vegetariska alternativ, barnvänliga måltider eller kanske klimatsmarta val.

Tips när du beställer matkasse

  • Tänk på hur många personer ni är i hushållet som kommer att äta från matkassen.
  • Besluta hur många middagar i veckan ni vill ha ingredienser till.
  • Sätt en budget för att veta vilka matkassealternativ som passar er ekonomi.
  • Se till att kolla upp leverantörens betyg på Trustpilot för att få en uppfattning om andras erfarenheter.
  • Om variation är viktigt för er, kolla antalet recept som matkassen erbjuder per vecka.

Att beställa en matkasse är ett smidigt sätt att spara tid, minska matsvinn och upptäcka nya smaker. Med rätt förberedelse kan du göra det till en del av din vardag som både är givande och uppskattad av alla i familjen. Besök oss på matkassarna.se så hjälper vi dig att hitta en matkasse i Ljungbyhed som gör att middagen är det sista du behöver oroa dig för!