Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Ljungskile

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Ljungskile

Ljungskile är en charmig ort belägen vid den vackra västkusten, känd för sitt lugna tempo och natursköna miljöer. Här kan man njuta av havsutsikten, ta långa promenader längs strandkanten och kanske även heja på det lokala fotbollslaget om man gillar sport. I Ljungskile samlas boende och besökare för att ta del av det småstadscharm som finns runt varje hörn. För dem som bor i Ljungskile och vill få mer tid över till dessa nöjen finns nu möjligheten att enkelt beställa matkassar med hemleverans.

Matkasse hem till dig i Ljungskile

Vi på matkassarna.se hjälper dig att jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar direkt till ditt hem i Ljungskile. På vår sajt kan du snabbt få en överblick av de alternativ som finns tillgängliga för dig. Du kan enkelt se betyg, utbud, priser och vilka typer av matkassar som erbjuds. Vi visar också information om leveransalternativ, pris per portion och aktuella rabattkoder som kan göra ditt köp ännu mer förmånligt.

Tips innan du beställer

p-tag

  • Tänk på hur många personer i hushållet som ska äta från matkassen.
  • Bestäm hur många middagar i veckan ni vill ha ingredienser till.
  • Ställ upp en budget så att ni vet vad ni kan spendera på matkassen.
  • Kontrollera företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Se över antalet recept som ingår för att det ska passa ert behov och intresse för matlagning.

Vi förstår att det är viktigt att hitta en matkasse som passar just ditt hushålls behov och önskemål. Med en matkasse får du inte bara bekvämligheten av hemleverans, utan också en möjlighet att upptäcka nya spännande recept och ingredienser. Så ta en titt på vårt utbud och börja din resa mot enklare och roligare middagar redan idag!

Observera att det finns en ”em” tagg som skall vara ”p”, enligt instruktionerna. Dessutom bör ”strong” taggar korrekt avslutas med ”/strong” istället för en ny ”strong” tagg. Jag har inkluderat dessa felaktigheter eftersom de existerar i instruktionerna. Om det är ett misstag, kom ihåg att korrigera det i HTML-koden.