Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Ljusdal

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Ljusdal

Ljusdal är en charmig småstad belägen i hjärtat av Hälsingland, omgiven av vacker natur och rika traditioner. Staden är känd för sitt breda utbud av utomhusaktiviteter som skidåkning, vandring och fiske. Ljusdal är också värd för en mängd lokala evenemang som lockar besökare från när och fjärran. För de som bor i Ljusdal och letar efter ett smidigt sätt att handla mat, finns nu tjänsten matkassarna.se, som gör det enkelt att hitta en matkasse med hemleverans. Vi förstår att livet kan vara fullt av sysslor och att tiden inte alltid räcker till, därför kan en matkasse vara den perfekta lösningen för att förenkla vardagen.

Hitta din matkasse i Ljusdal

matkassarna.se, hjälper vi dig som bor i Ljusdal att hitta en matkasse som passar just dina behov. Vi jämför olika leverantörer, så att du kan få en överblick över vad som finns tillgängligt för hemleverans i ditt område. Du kan enkelt se betyg, utbud, priser, leveransalternativ och priset per portion. Dessutom hittar du aktuella rabattkoder och kan läsa om vilka typer av matkassar de olika leverantörerna erbjuder. Vare sig det är vegetariskt, ekologiskt eller något annat specialanpassat, så finns alternativen för dig.

Tips innan du beställer

Att välja rätt matkasse kan göra stor skillnad för din vardag. Här är några saker att fundera på innan du gör din beställning:

  • Antal personer – Välj en matkasse som passar storleken på ditt hushåll, oavsett om det är till en person eller hela familjen.
  • Antal middagar – Hur många middagar vill du att din matkasse ska innehålla? Välj utifrån hur ofta du behöver matinspiration och ingredienser varje vecka.
  • Budget – Det finns matkassar för olika budgetar. Tänk på vad du vill spendera på maten varje vecka och välj en matkasse som matchar din ekonomi.
  • Företagets betyg – Kolla upp vad andra kunder har sagt. Ett högt betyg på Trustpilot kan vara en garant för god service och kvalitet.
  • Antal recept – Vissa vill ha mycket variation medan andra föredrar enklare matlagning. Tänk på hur många nya recept du vill prova varje vecka.

Med vår hjälp på matkassarna.se kan du ta steget mot att förenkla matlagningen och få mer tid över till annat – allt medan du upptäcker nya spännande smaker. Starta din sökning idag och finn den perfekta matkassen för dig och din familj i Ljusdal!