Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Ljusdal

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Ljusdal

Ljusdal är en charmig småstad belägen i hjärtat av Hälsingland, omgiven av vacker natur och rika traditioner. Staden är känd för sitt breda utbud av utomhusaktiviteter som skidåkning, vandring och fiske. Ljusdal är också värd för en mängd lokala evenemang som lockar besökare från när och fjärran. För de som bor i Ljusdal och letar efter ett smidigt sätt att handla mat, finns nu tjänsten matkassarna.se, som gör det enkelt att hitta en matkasse med hemleverans. Vi förstår att livet kan vara fullt av sysslor och att tiden inte alltid räcker till, därför kan en matkasse vara den perfekta lösningen för att förenkla vardagen.

Hitta din matkasse i Ljusdal

matkassarna.se, hjälper vi dig som bor i Ljusdal att hitta en matkasse som passar just dina behov. Vi jämför olika leverantörer, så att du kan få en överblick över vad som finns tillgängligt för hemleverans i ditt område. Du kan enkelt se betyg, utbud, priser, leveransalternativ och priset per portion. Dessutom hittar du aktuella rabattkoder och kan läsa om vilka typer av matkassar de olika leverantörerna erbjuder. Vare sig det är vegetariskt, ekologiskt eller något annat specialanpassat, så finns alternativen för dig.

Tips innan du beställer

Att välja rätt matkasse kan göra stor skillnad för din vardag. Här är några saker att fundera på innan du gör din beställning:

  • Antal personer – Välj en matkasse som passar storleken på ditt hushåll, oavsett om det är till en person eller hela familjen.
  • Antal middagar – Hur många middagar vill du att din matkasse ska innehålla? Välj utifrån hur ofta du behöver matinspiration och ingredienser varje vecka.
  • Budget – Det finns matkassar för olika budgetar. Tänk på vad du vill spendera på maten varje vecka och välj en matkasse som matchar din ekonomi.
  • Företagets betyg – Kolla upp vad andra kunder har sagt. Ett högt betyg på Trustpilot kan vara en garant för god service och kvalitet.
  • Antal recept – Vissa vill ha mycket variation medan andra föredrar enklare matlagning. Tänk på hur många nya recept du vill prova varje vecka.

Med vår hjälp på matkassarna.se kan du ta steget mot att förenkla matlagningen och få mer tid över till annat – allt medan du upptäcker nya spännande smaker. Starta din sökning idag och finn den perfekta matkassen för dig och din familj i Ljusdal!