Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Ljusnarsberg

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Ljusnarsberg

Ljusnarsberg är en charmig kommun i Örebro län, omgiven av vacker svensk natur. Med sina skogar och sjöar erbjuder det ett lugnt liv för dess invånare. Trots att Ljusnarsberg är en liten kommun, finns det moderna tjänster som gör livet enklare, till exempel matkassar med hemleverans. Matkassar är en bekväm lösning för dig som bor i Ljusnarsberg och vill spara tid på matplanering och inköp. På vår webbplats matkassarna.se hjälper vi dig att lätt hitta en matkasse som passar just dina behov och som kan levereras hem till dig i Ljusnarsberg.

matkassar med hemleverans i Ljusnarsberg

Vi på matkassarna.se är här för att hjälpa dig att jämföra olika matkassar. Med ett enkelt klick kan du i listan ovan hitta information om betyg, utbud, priset, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder samt vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder. Vi gör det enkelt för dig att göra ett informerat val utan krångel.

Tips innan du beställer din matkasse

  • Antalet personer: Hur många kommer att äta från matkassen? Välj en storlek som passar.
  • Antal middagar: Fundera på hur många gånger i veckan du vill använda matkassen för att laga middag.
  • Budget: Bestäm hur mycket du är villig att spendera varje vecka på din matkasse.
  • Betyg: Kolla företagets betyg på Trustpilot för att se andra kunders erfarenheter.
  • Antal recept: Fundera över hur mycket variation du vill ha. Vissa matkassar erbjuder fler recept per vecka.

Att beställa en matkasse kan vara ett smart och tidseffektivt sätt att hantera dina måltider. I Ljusnarsberg erbjuder vi en tjänst som förenklar din vardag och hjälper dig att äta både gott och hälsosamt. Kika på alternativen på vår sajt och välj den matkasse som passar dig bäst för leverans direkt till din dörr. Lycka till!