Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Ljusnarsberg

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Ljusnarsberg

Ljusnarsberg är en charmig kommun i Örebro län, omgiven av vacker svensk natur. Med sina skogar och sjöar erbjuder det ett lugnt liv för dess invånare. Trots att Ljusnarsberg är en liten kommun, finns det moderna tjänster som gör livet enklare, till exempel matkassar med hemleverans. Matkassar är en bekväm lösning för dig som bor i Ljusnarsberg och vill spara tid på matplanering och inköp. På vår webbplats matkassarna.se hjälper vi dig att lätt hitta en matkasse som passar just dina behov och som kan levereras hem till dig i Ljusnarsberg.

matkassar med hemleverans i Ljusnarsberg

Vi på matkassarna.se är här för att hjälpa dig att jämföra olika matkassar. Med ett enkelt klick kan du i listan ovan hitta information om betyg, utbud, priset, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder samt vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder. Vi gör det enkelt för dig att göra ett informerat val utan krångel.

Tips innan du beställer din matkasse

  • Antalet personer: Hur många kommer att äta från matkassen? Välj en storlek som passar.
  • Antal middagar: Fundera på hur många gånger i veckan du vill använda matkassen för att laga middag.
  • Budget: Bestäm hur mycket du är villig att spendera varje vecka på din matkasse.
  • Betyg: Kolla företagets betyg på Trustpilot för att se andra kunders erfarenheter.
  • Antal recept: Fundera över hur mycket variation du vill ha. Vissa matkassar erbjuder fler recept per vecka.

Att beställa en matkasse kan vara ett smart och tidseffektivt sätt att hantera dina måltider. I Ljusnarsberg erbjuder vi en tjänst som förenklar din vardag och hjälper dig att äta både gott och hälsosamt. Kika på alternativen på vår sajt och välj den matkasse som passar dig bäst för leverans direkt till din dörr. Lycka till!