Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Ljusterö

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Ljusterö

Ljusterö, som ligger i hjärtat av skärgården i Österåker kommun, är en idyllisk ö som nås med bilfärja och bjuder på både vackra naturupplevelser och lugnet från ö-livet. Ön är känt för sina fiskesamhällen, härliga vandringsleder och små pittoreska hamnar som ger en känsla av semester året runt. Att få tag på färska och närproducerade varor kan ibland vara en utmaning i skärgården, men tack vare vårt urval av matkassar med hemleverans är det enkelt att både äta hälsosamt och varierat utan att behöva lämna ön. På matkassarna.se hjälper vi dig som bor på Ljusterö att hitta den matkasselösning som passar just dina behov.

Få leverans direkt till dörren

När du besöker vår webbsida kan du snabbt och lätt få en översikt av matkasseleverantörer som levererar rätt till din dörr på Ljusterö. Vi presenterar noggrant information som gör det enkelt för dig att välja, inklusive betyg, utbud, priserna, leveransdetaljer, pris per portion, eventuella rabattkoder och de olika typer av matkassar som varje leverantör erbjuder.

Några tips innan du beställer

För att göra ditt val av matkasse ännu enklare, kom ihåg att överväga följande:

  • Antal personer i hushållet som matkassen ska räcka till.
  • Hur många middagar per vecka du vill ha mat till.
  • Er budget för matinköp.
  • Leverantörens betyg, till exempel på Trustpilot.
  • Antal olika recept som ingår i matkassen varje vecka.

All denna information och mer därtill hittar du tydligt presenterat på vår sajt. Genom att beakta dessa punkter blir det enklare för dig att välja en matkasse som passar just din vardag. Vi på matkassarna.se ser fram emot att hjälpa dig att hitta den perfekta matkassen för just dig och ditt hushåll på Ljusterö!