Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Ljusterö

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Ljusterö

Ljusterö, som ligger i hjärtat av skärgården i Österåker kommun, är en idyllisk ö som nås med bilfärja och bjuder på både vackra naturupplevelser och lugnet från ö-livet. Ön är känt för sina fiskesamhällen, härliga vandringsleder och små pittoreska hamnar som ger en känsla av semester året runt. Att få tag på färska och närproducerade varor kan ibland vara en utmaning i skärgården, men tack vare vårt urval av matkassar med hemleverans är det enkelt att både äta hälsosamt och varierat utan att behöva lämna ön. På matkassarna.se hjälper vi dig som bor på Ljusterö att hitta den matkasselösning som passar just dina behov.

Få leverans direkt till dörren

När du besöker vår webbsida kan du snabbt och lätt få en översikt av matkasseleverantörer som levererar rätt till din dörr på Ljusterö. Vi presenterar noggrant information som gör det enkelt för dig att välja, inklusive betyg, utbud, priserna, leveransdetaljer, pris per portion, eventuella rabattkoder och de olika typer av matkassar som varje leverantör erbjuder.

Några tips innan du beställer

För att göra ditt val av matkasse ännu enklare, kom ihåg att överväga följande:

  • Antal personer i hushållet som matkassen ska räcka till.
  • Hur många middagar per vecka du vill ha mat till.
  • Er budget för matinköp.
  • Leverantörens betyg, till exempel på Trustpilot.
  • Antal olika recept som ingår i matkassen varje vecka.

All denna information och mer därtill hittar du tydligt presenterat på vår sajt. Genom att beakta dessa punkter blir det enklare för dig att välja en matkasse som passar just din vardag. Vi på matkassarna.se ser fram emot att hjälpa dig att hitta den perfekta matkassen för just dig och ditt hushåll på Ljusterö!