Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Löderup

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Löderup

Löderup är en härlig by i Skåne, belägen vid Sveriges sydkust med underbara naturomgivningar och nära till det berömda Ales Stenar. Här kan boende njuta av både strandliv och landsbygdens lugn. För invånarna i Löderup är det nu möjligt att få hemleverans av matkassar som förenklar vardagen. Genom att beställa en matkasse får du alla ingredienser direkt hem till din dörr, perfekt för både små och stora hushåll som vill äta gott utan att lägga ner tid på att planera och handla. På vår sajt, matkassarna.se, kan du jämföra olika leverantörer som erbjuder denna service till Löderup, vilket gör det enkelt för dig att hitta en matkasse som passar just dina behov.

Finn din perfekta matkasse

Vi på matkassarna.se har sammanställt en lista där du lätt kan få en överblick och jämföra viktiga faktorer som betyg, priser, sortiment, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder och de olika typerna av matkassar som varje leverantör erbjuder. Vi hjälper dig att göra ett informerat val så att matkassen blir en höjdpunkt i din vecka.

Tips innan du beställer

  • Antal personer: Se över hur många personer matkassen ska räcka till.
  • Antal middagar: Bestäm hur många middagar per vecka du vill ha ingredienser för.
  • Budget: Fundera på hur mycket du är villig att lägga på din matkasse.
  • Trustpilot-betyg: Kolla upp leverantörens betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder säger.
  • Antal recept: Välj hur många olika recept du vill prova varje vecka.

Kolla in listan ovan för att enkelt jämföra och hitta en matkasse som passar just dig. Med några få klick är du på väg mot enklare och smidigare måltider som levereras direkt till din hemadress i Löderup. Njut av god mat med minimal ansträngning!