Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Lödöse

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Lödöse

Lödöse, en historisk stad belägen vid Göta älv, är känd för sin rika historia och som en viktig handelsplats under medeltiden. Idag är Lödöse en charmig liten ort som erbjuder en lugn atmosfär och närhet till natur. För de boende i Lödöse finns nu modern bekvämlighet i form av matkassar med hemleverans. Att få en matkasse levererad direkt till dörren förenklar vardagen och ger mer tid över till annat, som att utforska stadens historiska lämningar eller njuta av vackra promenader längs älvkanten.

Matkassar i Lödöse

Vi på matkassarna.se har tagit fram en tjänst för dig som bor i Lödöse och letar efter den perfekta matkassen. På vår sajt kan du enkelt jämföra olika leverantörers betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion och aktuella rabattkoder. Dessutom kan du se vilka typer av matkassar de erbjuder, allt för att göra det enkelt för dig att hitta rätt i matdjungeln.

Men innan du bestämmer dig för en matkasse finns det vissa saker du bör överväga. Tänk på:

  • Antal personer: Välj en matkasse som matchar hushållets storlek.
  • Middagar per vecka: Hur många dagar behöver du ingredienser för?
  • Er budget: Finns det matkassar som passar er ekonomi?
  • Betyg: Vad säger andra om leverantören? Kolla exempelvis Trustpilot.
  • Antal recept: Föredrar du variation eller är några få favoriter tillräckligt?

Tips för ett smart val

När du har en klar bild av dina behov kan du använda vår hjälpsamma sajt för att filtrera och sortera bland matkassealternativen. Kom ihåg att många företag erbjuder första-kassen-rabatter, så ta även en titt på eventuella erbjudanden som kan göra ditt första köp ännu mer attraktivt. Med dessa tips hoppas vi att du hittar rätt matkasse som kan göra middagsbestyren i Lödöse både enklare och roligare!