Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Lomma

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Lomma

Lomma är en charmig småstad i sydvästra Sverige, känd för sin vackra hamn, stränder och mysiga atmosfär. Denna kustnära pärla erbjuder inte bara en skönhet att skåda utan har även en rik historia som sträcker sig tillbaka till vikingatiden. För de som bor i Lomma finns det goda nyheter – nu är det enklare än någonsin att få fräsch och varierad mat direkt till dörren! På vår webbplats, matkassarna.se, hjälper vi er att hitta en matkasse med hemleverans som passar just era behov. Vi har samlat information om matkasseleverantörer som levererar till Lomma, och besökare kan snabbt få en överblick över avgörande faktorer såsom betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion, tillgängliga rabattkoder samt vilka typer av matkassar varje leverantör har att erbjuda.

Upptäck matkassar i Lomma

För att göra det enklare för dig att hitta den perfekta matkassen vill vi ge några tips på vad du bör tänka på innan du beställer. Först och främst, fundera över antalet personer i hushållet och hur många middagar per vecka ni önskar få ingredienser till. Detta påverkar storleken på matkassen och antalet recept du bör leta efter.

En annan viktig aspekt är er budget, eftersom matkassar kommer i olika prisklasser. Ta också en titt på företagets betyg på sidor som Trustpilot för att se vad andra kunder tycker om servicen och kvaliteten. Slutligen, tänk på antal recept matkassen erbjuder varje vecka, för att säkerställa variation och spännande måltider som passar era smaker och livsstil.

För att sammanfatta:

  • Kolla hushållets storlek och välj en matkasse efter antalet personer.
  • Bestäm hur många middagar ni behöver under en vecka.
  • Sätt en budget för att smidigt välja en matkasse som passar er ekonomi.
  • Läs kundrecensioner och ta reda på vad andra säger om leverantören.
  • Varierat antal recept är viktigt för en spännande matvecka.

Vi på matkassarna.se är här för att hjälpa dig att ta del av alla fördelar som en matkasse kan erbjuda. Genom att använda vår tjänst kan du snabbt och enkelt jämföra olika alternativ och hitta en matkasse som passar just dina preferenser. Välkommen att upptäcka din nya favoritmatkasse hos oss – fräsch, bekväm och levererad direkt hem till ditt kök i Lomma!