Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Lomma

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Lomma

Lomma är en charmig småstad i sydvästra Sverige, känd för sin vackra hamn, stränder och mysiga atmosfär. Denna kustnära pärla erbjuder inte bara en skönhet att skåda utan har även en rik historia som sträcker sig tillbaka till vikingatiden. För de som bor i Lomma finns det goda nyheter – nu är det enklare än någonsin att få fräsch och varierad mat direkt till dörren! På vår webbplats, matkassarna.se, hjälper vi er att hitta en matkasse med hemleverans som passar just era behov. Vi har samlat information om matkasseleverantörer som levererar till Lomma, och besökare kan snabbt få en överblick över avgörande faktorer såsom betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion, tillgängliga rabattkoder samt vilka typer av matkassar varje leverantör har att erbjuda.

Upptäck matkassar i Lomma

För att göra det enklare för dig att hitta den perfekta matkassen vill vi ge några tips på vad du bör tänka på innan du beställer. Först och främst, fundera över antalet personer i hushållet och hur många middagar per vecka ni önskar få ingredienser till. Detta påverkar storleken på matkassen och antalet recept du bör leta efter.

En annan viktig aspekt är er budget, eftersom matkassar kommer i olika prisklasser. Ta också en titt på företagets betyg på sidor som Trustpilot för att se vad andra kunder tycker om servicen och kvaliteten. Slutligen, tänk på antal recept matkassen erbjuder varje vecka, för att säkerställa variation och spännande måltider som passar era smaker och livsstil.

För att sammanfatta:

  • Kolla hushållets storlek och välj en matkasse efter antalet personer.
  • Bestäm hur många middagar ni behöver under en vecka.
  • Sätt en budget för att smidigt välja en matkasse som passar er ekonomi.
  • Läs kundrecensioner och ta reda på vad andra säger om leverantören.
  • Varierat antal recept är viktigt för en spännande matvecka.

Vi på matkassarna.se är här för att hjälpa dig att ta del av alla fördelar som en matkasse kan erbjuda. Genom att använda vår tjänst kan du snabbt och enkelt jämföra olika alternativ och hitta en matkasse som passar just dina preferenser. Välkommen att upptäcka din nya favoritmatkasse hos oss – fräsch, bekväm och levererad direkt hem till ditt kök i Lomma!