Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Lomma

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Lomma

Lomma är en charmig småstad i sydvästra Sverige, känd för sin vackra hamn, stränder och mysiga atmosfär. Denna kustnära pärla erbjuder inte bara en skönhet att skåda utan har även en rik historia som sträcker sig tillbaka till vikingatiden. För de som bor i Lomma finns det goda nyheter – nu är det enklare än någonsin att få fräsch och varierad mat direkt till dörren! På vår webbplats, matkassarna.se, hjälper vi er att hitta en matkasse med hemleverans som passar just era behov. Vi har samlat information om matkasseleverantörer som levererar till Lomma, och besökare kan snabbt få en överblick över avgörande faktorer såsom betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion, tillgängliga rabattkoder samt vilka typer av matkassar varje leverantör har att erbjuda.

Upptäck matkassar i Lomma

För att göra det enklare för dig att hitta den perfekta matkassen vill vi ge några tips på vad du bör tänka på innan du beställer. Först och främst, fundera över antalet personer i hushållet och hur många middagar per vecka ni önskar få ingredienser till. Detta påverkar storleken på matkassen och antalet recept du bör leta efter.

En annan viktig aspekt är er budget, eftersom matkassar kommer i olika prisklasser. Ta också en titt på företagets betyg på sidor som Trustpilot för att se vad andra kunder tycker om servicen och kvaliteten. Slutligen, tänk på antal recept matkassen erbjuder varje vecka, för att säkerställa variation och spännande måltider som passar era smaker och livsstil.

För att sammanfatta:

  • Kolla hushållets storlek och välj en matkasse efter antalet personer.
  • Bestäm hur många middagar ni behöver under en vecka.
  • Sätt en budget för att smidigt välja en matkasse som passar er ekonomi.
  • Läs kundrecensioner och ta reda på vad andra säger om leverantören.
  • Varierat antal recept är viktigt för en spännande matvecka.

Vi på matkassarna.se är här för att hjälpa dig att ta del av alla fördelar som en matkasse kan erbjuda. Genom att använda vår tjänst kan du snabbt och enkelt jämföra olika alternativ och hitta en matkasse som passar just dina preferenser. Välkommen att upptäcka din nya favoritmatkasse hos oss – fräsch, bekväm och levererad direkt hem till ditt kök i Lomma!