Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Lövestad

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Lövestad

Lövestad är en charmig och liten ort i Sjöbo kommun, mitt i den vackra skånska landsbygden. Orten är känd för sin lugna atmosfär och natursköna omgivningar, vilket gör det till en idyllisk plats att bo på. För invånarna i Lövestad kan det vara både praktiskt och tidsbesparande att få maten direkt levererad till dörren. Oavsett om du bor mitt i byn eller utanför tätbebyggda områden, finns det nu möjligheter att få hem matkassar med fräscha ingredienser som underlättar vardagspusslet. På vår hemsida, matkassarna.se, hjälper vi dig att hitta matkasseleverantörer som erbjuder hemleverans just till Lövestad. Här kan du lätt jämföra de olika leverantörernas betyg, utbud, priser och leveransalternativ. Vi listar även pris per portion och aktuella rabattkoder för att göra ditt val enklare och mer prisvärt. Oavsett om du söker vegetariska alternativ, familjekassar eller mer specifika matkassar, så kan du hitta information om vad de olika leverantörerna erbjuder på vår sida.

För att välja rätt matkasse

Att välja rätt matkasse kan vara både roligt och enkelt om du funderar över några saker först. Tänk på hur många personer ni är som ska äta, och hur många middagar per vecka ni vill ha mat för. Sätt även en budget så att du vet hur mycket du vill spendera. Det är även smart att kolla upp företagets betyg på Trustpilot, så att du kan se vad andra kunder tycker om tjänsten. Antalet recept och typen av mat är också viktigt att ha i åtanke. Här nedanför ger vi några ytterligare tips för att göra ditt val lättare.

Tips innan du beställer:

  • Antalet personer: Välj en matkasse som passar storleken på ditt hushåll.
  • Antal middagar: Fundera på hur många dagar i veckan du behöver ingredienser till.
  • Budget: Jämför priset per portion för att hitta en kasse som matchar vad du vill spendera.
  • Kundrecensioner: Ta en titt på vad andra tjänsteanvändare säger.
  • Variation och recept: Se till att matkassens recept matchar din matlust och dina matlagningskunskaper.