Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Lövestad

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Lövestad

Lövestad är en charmig och liten ort i Sjöbo kommun, mitt i den vackra skånska landsbygden. Orten är känd för sin lugna atmosfär och natursköna omgivningar, vilket gör det till en idyllisk plats att bo på. För invånarna i Lövestad kan det vara både praktiskt och tidsbesparande att få maten direkt levererad till dörren. Oavsett om du bor mitt i byn eller utanför tätbebyggda områden, finns det nu möjligheter att få hem matkassar med fräscha ingredienser som underlättar vardagspusslet. På vår hemsida, matkassarna.se, hjälper vi dig att hitta matkasseleverantörer som erbjuder hemleverans just till Lövestad. Här kan du lätt jämföra de olika leverantörernas betyg, utbud, priser och leveransalternativ. Vi listar även pris per portion och aktuella rabattkoder för att göra ditt val enklare och mer prisvärt. Oavsett om du söker vegetariska alternativ, familjekassar eller mer specifika matkassar, så kan du hitta information om vad de olika leverantörerna erbjuder på vår sida.

För att välja rätt matkasse

Att välja rätt matkasse kan vara både roligt och enkelt om du funderar över några saker först. Tänk på hur många personer ni är som ska äta, och hur många middagar per vecka ni vill ha mat för. Sätt även en budget så att du vet hur mycket du vill spendera. Det är även smart att kolla upp företagets betyg på Trustpilot, så att du kan se vad andra kunder tycker om tjänsten. Antalet recept och typen av mat är också viktigt att ha i åtanke. Här nedanför ger vi några ytterligare tips för att göra ditt val lättare.

Tips innan du beställer:

  • Antalet personer: Välj en matkasse som passar storleken på ditt hushåll.
  • Antal middagar: Fundera på hur många dagar i veckan du behöver ingredienser till.
  • Budget: Jämför priset per portion för att hitta en kasse som matchar vad du vill spendera.
  • Kundrecensioner: Ta en titt på vad andra tjänsteanvändare säger.
  • Variation och recept: Se till att matkassens recept matchar din matlust och dina matlagningskunskaper.