Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Ludvigsborg

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Ludvigsborg

Ludvigsborg är en mysig liten ort i Skåne som ligger nära både natur och vatten. Det är ett fridfullt samhälle med charmiga landsvägar och grönskande omgivningar. För de som bor i Ludvigsborg och vill förenkla sin vardag finns möjligheten att få matkassar levererade direkt till dörren. Det är enkelt, bekvämt och kan anpassas efter varje hushålls behov. Vår sida, matkassarna.se, är här för att hjälpa dig att jämföra olika leverantörer som erbjuder denna tjänst i Ludvigsborg. Hos oss kan du enkelt få en överblick över olika alternativ och välja en matkasse som passar dig och din familj bäst.

Hitta rätt matkasse för dig

Att välja en matkasse är lika personligt som att välja middag! Genom att besöka matkassarna.se kan du jämföra olika matkasseleverantörer som levererar till Ludvigsborg och se vad de erbjuder. Vi har listat utbudet av matkassar med allt från klassiska menyer till vegetariska alternativ, och även specialkost för de som behöver det. På vår sida kan du jämföra betyg, se vilka typer av matkassar som finns, läsa om pris per måltid och hitta eventuella rabattkoder som kan göra ditt köp ännu mer förmånligt.

Tips inför din matkassebeställning

Att tänka på före köp:

  • Antal personer: Välj en matkasse storlek som matchar ditt hushålls storlek.
  • Middagar per vecka: Fundera över hur många måltider du vill ha ingredienser till.
  • Budget: Sätt en tydlig budget för vad du vill spendera på matkassen.
  • Betyg: Kolla upp vad andra kunder tyckt om leverantören på exempelvis Trustpilot.
  • Receptvariation: Se över utbudet av recept för att säkerställa variation och personliga favoriter.

Med dessa tips i åtanke blir det enklare att hitta en matkasse som passar just dina matvanor och livsstil. Ta några minuter, utforska de olika alternativen på matkassarna.se och beställ din perfekta matkasse med hemleverans till Ludvigsborg redan idag!