Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Ludvigsborg

20% rabatt på 2 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

20% rabatt på dina två första matkassar

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod20% på dina 2 första matkassar

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Ludvigsborg

Ludvigsborg är en mysig liten ort i Skåne som ligger nära både natur och vatten. Det är ett fridfullt samhälle med charmiga landsvägar och grönskande omgivningar. För de som bor i Ludvigsborg och vill förenkla sin vardag finns möjligheten att få matkassar levererade direkt till dörren. Det är enkelt, bekvämt och kan anpassas efter varje hushålls behov. Vår sida, matkassarna.se, är här för att hjälpa dig att jämföra olika leverantörer som erbjuder denna tjänst i Ludvigsborg. Hos oss kan du enkelt få en överblick över olika alternativ och välja en matkasse som passar dig och din familj bäst.

Hitta rätt matkasse för dig

Att välja en matkasse är lika personligt som att välja middag! Genom att besöka matkassarna.se kan du jämföra olika matkasseleverantörer som levererar till Ludvigsborg och se vad de erbjuder. Vi har listat utbudet av matkassar med allt från klassiska menyer till vegetariska alternativ, och även specialkost för de som behöver det. På vår sida kan du jämföra betyg, se vilka typer av matkassar som finns, läsa om pris per måltid och hitta eventuella rabattkoder som kan göra ditt köp ännu mer förmånligt.

Tips inför din matkassebeställning

Att tänka på före köp:

  • Antal personer: Välj en matkasse storlek som matchar ditt hushålls storlek.
  • Middagar per vecka: Fundera över hur många måltider du vill ha ingredienser till.
  • Budget: Sätt en tydlig budget för vad du vill spendera på matkassen.
  • Betyg: Kolla upp vad andra kunder tyckt om leverantören på exempelvis Trustpilot.
  • Receptvariation: Se över utbudet av recept för att säkerställa variation och personliga favoriter.

Med dessa tips i åtanke blir det enklare att hitta en matkasse som passar just dina matvanor och livsstil. Ta några minuter, utforska de olika alternativen på matkassarna.se och beställ din perfekta matkasse med hemleverans till Ludvigsborg redan idag!