Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Ludvika

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Ludvika

Ludvika är en trivsam stad i hjärtat av Dalarna som präglas av sin närhet till vacker natur och en rik industrihistoria. Staden bjuder på en händelserik och mysig atmosfär med närhet till både äventyr i naturen och stadens bekvämligheter. För dig som bor i Ludvika och söker en enklare vardag, finns nu möjligheten att få matkassar levererade direkt hem till dörren. Att välja en matkasse som passar just dina behov kan vara ett smidigt sätt att både spara tid och att prova nya, spännande recept.

Matkasseleverantörer i Ludvika

Hos oss på matkassarna.se har vi samlat och jämfört olika leverantörer av matkassar som kan leverera till just Ludvika. På vår sida kan du snabbt få en överblick över de alternativ som finns. Vi tar upp saker som betyg, utbud av matkassar, priser, leveransinformation, pris per portion, eventuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som erbjuds av varje företag. Detta för att du smidigt ska kunna hitta en matkasse som passar just dina behov.

Tips innan du beställer matkasse

  • Antal personer: Se till att välja en matkasse som matchar hushållets storlek.
  • Middagar per vecka: Bestäm hur många dagar du vill ha färdigplanerade middagar.
  • Budget: Jämför priser mellan olika kassar för att hitta en som passar din ekonomi.
  • Trustpilot-betyg: Läs omdömen från andra kunder om leverantörens service och kvalitet.
  • Antal recept: Kontrollera att du får tillräckligt med variation och spännande recept för veckan.

Med hjälp av dessa tips och den information vi tillhandahåller, hoppas vi på matkassarna.se att du enkelt ska hitta en matkasseleverantör som gör din vardag både enklare och godare. Välkommen att utforska vårt utbud och hitta den perfekta matkassen för just dig och ditt hem i Ludvika!