Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Ludvika

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Ludvika

Ludvika är en trivsam stad i hjärtat av Dalarna som präglas av sin närhet till vacker natur och en rik industrihistoria. Staden bjuder på en händelserik och mysig atmosfär med närhet till både äventyr i naturen och stadens bekvämligheter. För dig som bor i Ludvika och söker en enklare vardag, finns nu möjligheten att få matkassar levererade direkt hem till dörren. Att välja en matkasse som passar just dina behov kan vara ett smidigt sätt att både spara tid och att prova nya, spännande recept.

Matkasseleverantörer i Ludvika

Hos oss på matkassarna.se har vi samlat och jämfört olika leverantörer av matkassar som kan leverera till just Ludvika. På vår sida kan du snabbt få en överblick över de alternativ som finns. Vi tar upp saker som betyg, utbud av matkassar, priser, leveransinformation, pris per portion, eventuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som erbjuds av varje företag. Detta för att du smidigt ska kunna hitta en matkasse som passar just dina behov.

Tips innan du beställer matkasse

  • Antal personer: Se till att välja en matkasse som matchar hushållets storlek.
  • Middagar per vecka: Bestäm hur många dagar du vill ha färdigplanerade middagar.
  • Budget: Jämför priser mellan olika kassar för att hitta en som passar din ekonomi.
  • Trustpilot-betyg: Läs omdömen från andra kunder om leverantörens service och kvalitet.
  • Antal recept: Kontrollera att du får tillräckligt med variation och spännande recept för veckan.

Med hjälp av dessa tips och den information vi tillhandahåller, hoppas vi på matkassarna.se att du enkelt ska hitta en matkasseleverantör som gör din vardag både enklare och godare. Välkommen att utforska vårt utbud och hitta den perfekta matkassen för just dig och ditt hem i Ludvika!