Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Lund

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Lund

Lund är en charmig stad känd för sin anrika universitetstradition och livliga studentatmosfär. Med sina vackra kullerstensgator, historiska byggnader och ett brett utbud av butiker och caféer, erbjuder Lund en pittoresk småstadskänsla. För de som bor här och vill förenkla vardagen finns det flera alternativ för att beställa hem matkassar. Det är ett bekvämt sätt att få god och varierad mat direkt till dörren utan att behöva lägga tid på inköp och planering. Lund med sina gröna områden och närhet till både stadscentrum och natur gör det enkelt att välja hemleverans och njuta av mer tid utomhus.

Att hitta matkasse i Lund

Matkassarna.se är sajten för dig som letar efter en matkasse med hemleverans i Lund. Hos oss kan du enkelt jämföra olika leverantörer och hitta den som passar just dina behov. På vår sida får du en bra överblick över betyg, utbud, priser och leveransalternativ. Vi listar också pris per portion och aktuella rabattkoder. Dessutom kan du se vilka olika typer av matkassar som finns att välja på så att du kan hitta en matkasse som passar just din smak.

Tips innan du beställer

  • Tänk på hur många ni är i hushållet och välj en matkasse som matchar antalet personer.
  • Bestäm hur många middagar du vill ha hemlevererade varje vecka.
  • Sätt en budget för din matkasse så att det passar din ekonomi.
  • Ta en titt på företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Se över antalet olika recept som ingår för att garantera variation i din kost.

Varför välja matkasse?

En matkasse är inte bara praktisk, den kan också vara ett sätt att upptäcka nya recept och smaker. Det är ett enkelt sätt att planera dina måltider och spara tid, vilket är perfekt för den upptagna studenten eller småbarnsfamiljen i Lund. Med matkassen kommer allt du behöver för att tillaga hemlagade, näringsrika måltider direkt hem till din dörr. Utforska vårt utbud på Matkassarna.se och hitta din perfekta matkasse för hemleverans i Lund idag!