Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Lund

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Lund

Lund är en charmig stad känd för sin anrika universitetstradition och livliga studentatmosfär. Med sina vackra kullerstensgator, historiska byggnader och ett brett utbud av butiker och caféer, erbjuder Lund en pittoresk småstadskänsla. För de som bor här och vill förenkla vardagen finns det flera alternativ för att beställa hem matkassar. Det är ett bekvämt sätt att få god och varierad mat direkt till dörren utan att behöva lägga tid på inköp och planering. Lund med sina gröna områden och närhet till både stadscentrum och natur gör det enkelt att välja hemleverans och njuta av mer tid utomhus.

Att hitta matkasse i Lund

Matkassarna.se är sajten för dig som letar efter en matkasse med hemleverans i Lund. Hos oss kan du enkelt jämföra olika leverantörer och hitta den som passar just dina behov. På vår sida får du en bra överblick över betyg, utbud, priser och leveransalternativ. Vi listar också pris per portion och aktuella rabattkoder. Dessutom kan du se vilka olika typer av matkassar som finns att välja på så att du kan hitta en matkasse som passar just din smak.

Tips innan du beställer

  • Tänk på hur många ni är i hushållet och välj en matkasse som matchar antalet personer.
  • Bestäm hur många middagar du vill ha hemlevererade varje vecka.
  • Sätt en budget för din matkasse så att det passar din ekonomi.
  • Ta en titt på företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Se över antalet olika recept som ingår för att garantera variation i din kost.

Varför välja matkasse?

En matkasse är inte bara praktisk, den kan också vara ett sätt att upptäcka nya recept och smaker. Det är ett enkelt sätt att planera dina måltider och spara tid, vilket är perfekt för den upptagna studenten eller småbarnsfamiljen i Lund. Med matkassen kommer allt du behöver för att tillaga hemlagade, näringsrika måltider direkt hem till din dörr. Utforska vårt utbud på Matkassarna.se och hitta din perfekta matkasse för hemleverans i Lund idag!