Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Lundsbrunn

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Lundsbrunn

Lundsbrunn är en liten ort i Västergötland känd för sina hälsobringande källor och vackra natur. Med en rik historia som kurort och med dess närhet till både skog och land, är det en plats där tradition möter nytänkande. I detta lugna samhälle kan man nu också smidigt få vardagen att gå ihop genom att enkelt beställa matkassar med hemleverans. På vår webbsida, matkassarna.se, hjälper vi dig att jämföra olika leverantörer av matkassar som erbjuder denna service direkt till dörren i Lundsbrunn.

hitta din matkasse i Lundsbrunn

Vi på matkassarna.se förstår att varje familj har unika behov och önskemål när det kommer till mat och matlagning. Därför har vi sammanställt en lista som ger dig en tydlig överblick över leverantörer som levererar till just Lundsbrunn. Den praktiska listan visar betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuella rabattkoder, samt vilka typer av matkassar som finns tillgängliga. Allt för att du enkelt ska kunna göra ett väl övervägt val som passar just din livsstil och plånbok.

Tips vid beställning av matkasse

Innan du beställer en matkasse finns det några saker att tänka på för att se till att du får en upplevelse som passar dig perfekt. Fundera över hur många ni är i hushållet och hur många middagar ni vill ha inkluderat varje vecka. Det är också bra att ha en uppfattning om er budget och att kolla upp leverantörens betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker om tjänsten. Slutligen, se över antalet recept som ingår och bedöm om variationen och maträtterna tilltalar er. Genom att ta hänsyn till dessa faktorer kan du göra ett mer informerat val som leder till bättre middagar och en enklare vardag.